La pubilla d’Arenys i l’hereu de Pineda nous representants comarcals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dissabte es va fer a PLF l’elecció de la pubilla i l’hereu del Maresme. Hi participaven 8 pubilles i 8 hereus actuals de les poblacions de la comarca que hi participen de la iniciativa, entre ells PLF. L’elecció es feia al nostre municipi, perque la pubilla comarcal sortint, Cristina Riera, és de la nostra vila.

Al matí els aspirants van passar les proves. Bàsicament eren preguntes com relacionar algunes fires  amb els seus municipis de referència o conèixer alguna de les personalitats relacionades amb la comarca.

També havia de superar-se un examen oral i personal per a cada un dels candidats.

Un cop avaluats el coneixament de la comarca que tenien els 16 candidats, 8 per a pubilles i 8 més per hereus, el jurat  va deliberar per tal de proclamar els nous representants comarcals. El jurat era composat per membres de cada ajuntament emplicat en aquesta elecció.

A la tarda es feia públic el veredicte, que va proclamar com a nova pubilla del Maresme a Anaïs Calvo, d’Arenys de Mar i a Eduard Parada de Pineda, com a nou Hereu

La proclamació es va fer en el decurs d’una festa a la plaça de Poppi en la que hi van participar alguna de les entitats tradicionals catalanes com ara els Gegants de Palafolls i els DiablesFolls, entre altres entitats  locals.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics