Dimiteix el president de CiU de Pineda de Mar

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Josep Martín, fins ara president de CDC i CiU de Pineda, ha fet efectiva la seva dimissió al capdavant del partit i de la coalició a Pineda. Martín havia presentat fa uns mesos la seva dimissió al president comarcal, Joan Morell, i segons ha explicat a Ràdio Pineda, van ajornar aquesta dimissió fins passades les eleccions municipals. Era president de CDC des de fa 5 anys i continua com a militant Convergència Democràtica. L’executiva de CiU de Pineda haurà de nomenar un president provisional fins que celebrin el congrés del qual haurà de sorgir el president definitiu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics