URGENT

La Cup de Malgrat decideix no pactar  i treballar des de l’oposició els propers quatre anys

Compartiu aquesta història

El mateix dia de les eleccions, el cap de llista d’aquesta nova formació política, Paco Márquez, afirmava a RP que encara era molt aviat per parlar de pactes. La setmana passada, però es va reunir en assamblea per decidir la postura davant l’inici de contactes per formar govern. Arran d’aquesta assemblea, la formació, que és la primera vegada que es presentava a les eleccions,  ja han anunciat la decisió de quedar-se al marge de pactes de govern i treballar des de l’oposició.

Segons un comunicat emès a les xarxes socials de la formació, així ho han decidit els participants de l’assemblea extraordinària, i afirmen que “no participaran en cap mercadeig ni negociació de pactes de govern o investidures” i que per tan, els dos regidors que van aconseguir el passat dia 24 de maig entraran “lliures” a l’ajuntament.

Els dos representants doncs seran Paco Márquez i Núria Casajuana, tots dos participen per primera vegada de la política local des del consistori, però han estat activistes en diferents plataformes i moviments culturals del poble veí. Márquez afirmava que el fet d’aconseguir representació no farà que deixin de treballar des del carrer, i defensaran una altra manera de fer política, ara des de dins el consistori.

Paral.lelament aquest cap de setmana la formació ha donat a conèixer el cost de la seva campanya electoral. Segons la pròpia formació, tota la campanya electoral els ha costat prop de 1300€. La despesa més gran ha estat la tramesa postal de paperetes i sobres electorals. La formació s’ha gastat 360€ en publicitat  i 370€ en actes i activitats. De tota manera, no s’inclouen algunes despeses comptabilitzades com a col·laboracions de persones afins al partit, com el vídeo de campanya o el disseny de cartells.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics