Un accident provoca 3 ferits a Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’accident s’ha produït aquest diumenge a la tarda a la carretera C63, la que uneix Lloret amb Vidreres i ha provocat 3 ferits, un d’ells de gravetat.

Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, el sinistre ha passat a un quart de vuit del vespre al quilòmetre tres d’aquesta via. Els tres ferits viatjaven en un mateix cotxe, que ha sortit de la via per causes que es desconeixen i que ara s’estan investigant. Dos d’ells han resultat ferits menys greus i l’altre ha quedat ferit de gravetat.

Els tres han estat evacuats en tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques a l’Hospital de Blanes. A conseqüència del sinistre, la C-63 s’ha tallat en els dos sentits de la marxa des d’un quart de vuit del vespre.

En l’accident han treballat efectius dels Mossos d’Esquadra i una dotació dels Bombers de la Generalitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics