PSC i Junts Per Malgrat signen l’acord de govern

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’acte de signatura del pacte entre les dues formacions polítiques de Malgrat de Mar s’ha dut a terme aquest dimarts al migdia a la sala de juntes de l’ajuntament del municipi veí.

Joan Mercader, representant del PSC i futur alcalde i Carme Ponsa, cap de llista de Junts x Malgrat han estat els encarregats d’escenificar aquesta unió política que oferirà al poble un govern amb una “majoria estable” que, alhora, servirà perquè els propers quatre anys en la política municipals siguin tranquils, segons paraules del propi Mercader. Segons el futur alcalde de Malgrat, un pacte entre les dues forces més votades respon a la voluntat de la ciutadania malgratenca.

El document signat recull propostes dels programes electorals de les dues forces. Junts x Malgrat ha aportat un total de 4 propostes, que el PSC ha acceptat en considerar-les coincidents amb el seu programa de govern.

la foto
Moment de la signatura entre Joan Mercader i Carme Ponsa.

El PSC, acceptant els punts proposats pel grup de Ponsa, proposa sis punts més, entre els qual destaquen el projecte d’urbanització de l’Avinguda Barcelona, facilitar l’accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda a les platges i la creació d’un pla estratègic de turisme i comerç local.

Pel que fa al repartiment de responsabilitats de govern, aquest acord només exposa quines són les àrees que recauran en els tres regidors de Junts x Malgrat, essent Turisme i Comerç, Indústria i Pagesia, Recursos Humans i Règim Interior les que portarà Carme Ponsa, que serà 1a tinent d’alcalde.

Miquel Angel Ruiz, número 2 de la formació, treballarà les regidories d’esports i mercats i Mireia Castellà serà Regidora d’Urbanisme i 5a tinent d’alcalde.

Les carteres que ocuparan els sis regidors del PSC encara no han estat revelades pel futur equip de govern., però el que sí s’hi estableix és la clàusula de revisió anual del pacte, amb la voluntat de vetllar pel bon funcionament del govern sota els principis de respecte i governabilitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics