URGENT

Una 70a d’activitats previstes en la celebració del Blanes 12

Compartiu aquesta història

Per segon any consecutiu l’acte promocional de la ciutat blanenca, en el qual hi ha grans ofertes –la majoria al preu de 12€- i altres activitats, es tornarà a fer durant el primer cap de setmana del mes de juny, és a dir, entre els dies 5 i 7.

D’aquesta manera,  hi participen un total de 140 empreses i serveis, de les quals 87 són comerços que s’han adherit a la campanya de la Nit de Compres, la Shopping Night que es farà el divendres. Aquesta activitat culminarà passats 12 minuts de la mitjanit, amb un sorteig organitzat per l’Associació de Botiguers de Blanes Centre, que repartirà 3.000€ en forma de 12 vals de 250€ cadascun, a gastar en les botigues de l’entitat comercial. Els números d’aquest sorteig ja s’han començat a repartir, és clar, entre els clients que van a fer compres als comerços participants.

Una de les accions promocionals del Blanes 12
Una de les accions promocionals del Blanes 12

En general, durant els tres dies hi haurà tallers de diferents àmbits per a públic adult i infantil -d’automaquillatge, skate, sabons, reciclatge, etc-, i es podrà fer padel surf, teràpies naturals i snorkel. Hi haurà ofertes de 2 x 1 al Jardí Botànic Marimutra i al Jardí Tropical Pinya de Rosa, entre altres.

També hi ha previstes activitats pensades per la mainada, entre elles, un parc d’inflables gegants, que estarà ubicat a la plaça dels dies feiners, el divendres, i al passeig de mar, el cap de setmana.

Teatre, música, contes infantils i castellers i activitats esportives són altres de les propostes que es duran a terme en la que serà la quarta edició d’aquest esdeveniment festiu i comercial.

 

Fotos: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics