URGENT

Detenen 2 joves que intentaven robar en habitatges de Malgrat

Compartiu aquesta història

La policia local ha detingut aquesta setmana a 2 joves de Mataró acusats d’intentar accedir a immobles del municipi veï. En concret un veí va alertar a la policia quan va veure 3 nois forçant un pany d’un immoble del carrer Industria. Minuts més tard, un altre veí va tornar a alertar als agents que els mateixos 3 nois estaven forçant un altre pany al carrer Caporal Fradera. La Policia va aconseguir atrapar-ne 2 al carrer de mar, mentre que el tercer va aconseguir escapolir-se dels agents.

Durant la inspecció, la policia va localitzar en els calçotets d’un dels sospitosos un IPod , mentre que en els calçotets del 2n van trobar 600€ en metàl·lic.

Mentre eren conduits cap a la caserna de la policia, els dos sospitosos van amagar al cotxe patrulla un tornavís, amb el que suposadament forçaven els panys de les cases que volien rodar.

Els dos detinguts tenen nombrosos antecedents per fets similars i ara la policia busca el tercer jove que va aconseguir fugir.

I a Lloret han detingut un home de 49 anys com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació en un supermercat de la localitat.

Havia intimidat amb un ganivet de grans dimensions una caixera i intentava endur-se la recaptació, però els treballadors el van aconseguir tancar al magatzem fins que van arribar els mossos d’esquadra. La policia investigava atracaments similars al mateix establiments i tenen indicis que es tracta del mateix home, pel que el jutge ha decretat presó provisional a l’espera de judici.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics