URGENT

Demà comença una nova edició del festival 4dJazz de Palafolls

Compartiu aquesta història

Arriba el mes de juny i, amb ell, una nova edició del festival especialitzat en els gèneres musicals com el jazz i el blues, sempre presents en la seva cartellera.

Enguany hi ha programats un total de cinc concerts, que donaran el tret de sortida el proper divendres, 5 de juny, i es faran, en principi al Teatre de PLF. Diem en principi perquè l’organització contempla la possibilitat de traslladar-lo puntualment al Casal d’Avis en cas que s’hi hagi de realitzar alguns treballs que encara queden pendents després de les obres de remodelació de l’edifici.

L’organitzador del festival, Federico Francesc, ha explicat que aquest any van començar a programar els concerts amb molta antelació, de manera que no els va ser difícil poder contractar els músics que volien, que solen tenir agendes atapeïdes quan arriba l’estiu.

De fet, l’únic problema amb què s’han trobat ha estat que el primer concert que tenien previst ha hagut de passar a l’últim, el dia 3 de juliol, però per problemes interns de l’organització.

Així, aquest divendres donarà el tret de sortida una formació pràcticament inèdita, amb la cantant catalana d’origen argentí, Sabina Witt, Josep Soto i Jordi Torrens com a guitarristes.

Hi haurà lloc per jazz amb marca cubana, pels ritmes brasilers, blues i música amb aires balcànics.

Els concerts es duran a terme al Teatre els quatre divendres de juny al preu de 7€, i el primer de juliol, que servirà de cloenda del festival, i té un cost de 10€.

Les entrades es  podran comprar el mateix dia del concert.

 

Foto de portada:  Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics