Malgrat de Mar es prepara per acollir el Juliol Jove

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El casal d’estiu municipal del poble veí dóna cobertura a les necessitats lúdiques i esportives per a nens i nenes, però a partir de certa edat, cal repensar la oferta que es fa. Segons la regidoria de joventut, els malgratencs a partir de 13 anys necessitaven activitats més adequades a la seva edat, i aquesta demanda ha resultat en el que han anomenat Juliol Jove.

En aquest programa s’hi ofereix un ampli ventall d’activitats, que els joves poden seleccionar en funció dels seus interessos.

Així, hi poden trobar activitats artístiques, aprenentatge d’idiomes, esportives, i el programa Renova’t, que dóna directrius als participants per ajudar-los a trobar feina, o a posar-se al dia a les xarxes socials.

El regidor de joventut en funcions de l’ajuntament de Malgrat, Jordi Romero, ha donat més detalls sobre aquestes activitats.

Aquestes activitats es porten a terme en diferents horaris, per facilitar l’accés als interessats, i tindran el colofó final el dia 31 de juliol, en una festa de cloenda amb teatre musical, música i ball per a tots els assistents. Romero ha explicat que les activitats són obertes a tothom i que es seguirà l’ordre d’inscripció.

El preu d’un taller és de 30 euros, i en cas de fer-ne dos o més, és de 20 euros cadascun. Per a més informació es pot trucar al telèfon 93 761 98 13. El juliol jove, es durà a terme al Centre Cívic, excepte alguns que es faran a la platja, i les inscripcions es poden fer fins el proper 23 de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics