L’ajuntament de Tordera desmenteix que hi hagi nens torderencs intoxicats a l’Ebre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori ha emès aquest matí un comunicat desmentint la informació difosa al “Matí de Catalunya Ràdio” on s’afirmava que nens d’una escola de Tordera havien patit una intoxicació alimentària en una casa de colònies al delta de l’Ebre. El consistori recorda que no hi ha cap escola de Tordera que estigui de colònies al delta i que la informació no és correcte. L’alarma s’ha donat perquè el departament de Salut investiga l’origen d’una intoxicació alimentària de 16 nens i nenes i dues mestres d’una escola de Vilobí d’Onyar que estaven de colònies al delta de l’Ebre. Les altres escoles que estaven en aquesta casa de colònies eren de Sitges i Tortosa.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics