Malgrat vol desestacionalitzar la temporada turística amb visitants majors de 55 anys

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Societat Estatal per la Gestió de la Innovació i les Tecnologies Turístiques, l’ens que depèn del Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, ha homologat Malgrat com a destinació Europe Senior Tourism. Aquesta marca turística s’atorga a tots aquells municipis que ofereixen serveis per rebre els turistes sèniors europeus en temporada mitja o baixa.

El Europe Senior Tourism és un programa que ofereix vacances a persones a partir de 55 anys i que es comercialitza a 17 països de la Unió Europea com ara  Polònia, República txeca, Finlàndia, França, Regne Unit, Suècia, Itàlia, Grècia o Alemanya entre d’altres. Són estades fora de la temporada alta i permetrà mantenir l’activitat turística també fora dels mesos d’estiu, amb un intent de desestacionalitzar el turisme.

Des de l’empresa Malgrat Turisme, asseguren que el municipi ha treballat des del desembre passat per obtenir aquesta homologació que entre d’altres requisits es demana  que les futures destinacions per a sèniors estiguin en zones amb un alt grau d’estacionalitat turística i amb una temporada baixa i mitja que s’ajusti al programa ofertat en aquest projecte.

També cal disposar  d’allotjaments hotelers de categoria 4 i 3 estrelles superior i tenir una oferta complementària variada i disponible més enllà del sol i la platja. També es valora tenir bones connexions pel que fa al transport tant públic com privat.

Malgrat Turisme assegura que no ha costat gaire aconseguir aquesta acreditació perquè el municipi ja acull aquest tipus de turisme, que és molt fidel.

Malgrat, però , no és la primera destinació propera amb aquest certificat, que ja fa temps que tenen Sta Susanna, Calella o Lloret.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics