Pineda celebra aquest cap de setmana la Festa de l’Educació

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte es farà a Pineda la 1a Festa de l’Educació, amb la lectura i entrega dels Premis d’Educació Vila de Pineda de les entitats i escoles que han presentat projecte. La festa començarà a les 10 del matí amb els estands de les entitats educatives i escoles de Pineda, lectures i activitats per a infants i joves. També es farà una petita representació teatral, diversos balls i danses així com petits concerts de música. A la una del migdia s’ha previst donar el veredicte de les entitats premiades  als Premis d’Educació Vila de Pineda, que arriben a la tercera edició i «són un reconeixement a l’esforç i el treball dels centres educatius i les entitats educadores». La festa acabarà amb un pica pica per a tothom, al voltant de 2/4 de 2 del migdia.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics