URGENT

Segona edició de la fira d’intercanvi Palafolls Tot Canvi

Compartiu aquesta història

Parades de tot tipus ompliran per segona vegada aquest 2015  la plaça de Poppi per intercanviar-hi objectes que uns i altres ja no utilitzen.

Novament es farà de 10 del matí a 2 del migdia i està impulsada des de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls amb l’Ajuntament i la Diputació. El seu president, Francesc Tresserres, explica que encara que es tracti d’una fira amb objectes de segona mà, això no vol dir que s’hi puguin portar objectes en mal estat.

Palafolls Tot Canvi és una fira que va adreçada tant a individus com a comerciants que volen desprendre’s d’objectes que ja no utilitzen, ja sigui duent a terme un intercanvi amb altres participants, o bé venent el producte a un preu simbòlic. També és permès intercanviar o vendre serveis prestats per un mateix, així queden permeses la venda o intercanvi de classes d’idiomes, o manualitats, entre altres. A dia d’avui hi ha apuntades unes 35 parades, sense comptar aquelles persones que s’hi afegeixen a última hora.

Després d’aquesta segona fira encara en quedaran dues més per fer, una d’elles  el 19 de setembre i l’altre, el 13 de desembre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics