URGENT

Ràdio Palafolls celebrarà el seu 10è aniversari amb un concert d’Hotel Cochambre

Compartiu aquesta història


Està considerada com una de les millors bandes de versions del nostre país, i tenen un amplíssim repertori de tots els estils, dècades i idiomes. Precisament per aquesta varietat, similar a la fórmula musical de Ràdio Palafolls, Hotel Cochambre ha estat la banda triada per celebrar el 10è aniversari de l’emissora. Serà el proper dissabte 20 de juny a la plaça de Poppi  i obert a tothom.

És la manera que aquesta radio vol celebrar  no només els 10 anys de la ràdio al Forroll, sinó també els 30 anys que fa que es va engerar  la primera etapa de RP a la zona de la ciutadella.

Logotip de RP als anys 80
Logotip de RP als anys 80

Un doble aniversari que volem compartir amb els qui fan possible el dia a dia de la ràdio: els nostres oients i l’aposta és fer-ho amb  bona música, en directe i gratuïta per a tothom.

Hotel Cocha,mbre també està de celebració, ja que fa 15 anys qyue roden per tot arreu interpretant els èxits de tots els temps.

Dalt de l’escenari el conserge de l’hotel i els seus grum , repassen els èxits dels grups que s’han allotjat a l’hotel. Un hotel que arribarà la nit del 20 de juny a la plaça de Poppi.

Logo especial pels 10 anys al Forroll
Logo especial pels 10 anys al Forroll

RP, va néixer el 9 de març del 85 emetent des d’una casa de la Ciutadella. Un parell d’anys després, i ja amb la implicació de l’Ajuntament, es va obrir a la plaça Major, on hi va estar prop de 15 anys. Els robatoris, desavinences internes i els llamps que feien malbé els estudis, van acabar per obligar a tancar l’emissora a finals dels 90. Després de 6 anys sense emetre, es reprèn les emissions des d’uns estudis totalment nous al Forroll, i amb un projecte semiprofessional, que enguany celebra 10 anys.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics