URGENT

L’amateur es classifica per la 4a eliminatòria de la Copa Catalunya

Compartiu aquesta història

L’equip continua el seu bon moment de resultats i després de guanyar la lliga i de pujar de categoria, continua ara en la competició amb la Copa de Catalunya Amateur. Aquest cap de setmana s’ha imposat clarament a la Penya Barcelonista de Lloret per 0 a 4. Han marcat Loren al minut 12, Niko al 47, Loren, de nou, al 54 i ha tancat el marcador Víctor al minut 73.

Així el PLF és un dels 16 equips que s’han classificat per la 4a eliminatòria d’aquesta competició.  Si el PLF passa de ronda arribaria als quarts de final.

Seria el millor colofó per acabar la temporada triomfal de l’equip.

Divendres al vespre, l’amateur va ser rebut a l’Ajuntament per les autoritats locals com a campions de lliga i per haver assolit la fita històrica de pujar a la 2a catalana, on feia molts anys que el PLF no hi jugava.

L’equip continua les celebracions, però l’actual entrenador de l’equip, Pai Matas, alerta que caldrà començar a planificar la propera temporada si es vol continuar amb els èxits.

Matas, que encara no ha decidit si seurà a la banqueta del PLF la propera temporada, és un dels artífexs dels èxits de l’actual equip de l’Amateur que fa 3 temporada jugava a la 4a catalana.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics