Pineda es prepara per al festival Cinemart

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Associació Cinemart organitza la darrera setmana de juny la segona edició del Festival Cinemart de Curtmetratges amb el suport de l’Ajuntament de Pineda. El Festival té per objectiu crear un espai específic per a la projecció, divulgació i difusió de curtmetratges i potenciar les creacions de nous artistes i professionals a nivell nacional i internacional. Segons l’organització s’han presentat gairebé 500 curts de països d’arreu del món, i de temàtiques molt variades. Els curts que passen a la fase final es podran veure els dies 26 i 27 de juny. Diumenge,  28 de juny es coneixeran els guanyadors durant el sopar de cloenda del Festival Cinemart.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics