Cinc grups locals tocaran dissabte al 5è Floïd Music Festival

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El Casal d’homes ja té pràcticament enllestida la cinquena edició del Floïd Music Festival, una iniciativa sorgida l’any 2010 amb la finalitat d’oferir als grups musicals de PLF i rodalies un espai on poder actuar.

11401444_1819031851662678_1576861495304542986_n
Cartell del festival

Segons ha explicat el president del Casal d’homes, Xavi Menacho, mica en mica el festival es va consolidant, sobre tot a nivell tècnic, ja que els primers anys no disposaven dels equips necessaris per dur a terme un concert, i els grups havien de portar el seu propi material per poder tocar.

Els grups que actuaran al Floïd Music Festival del proper dissabte al vespre seran Cheri, Liar Desire, Eze Pot, Loco Live i Mad Macius & The Brave Gods of Fire.

El festival musical és gratuït, però hi ha la opció de sopar allà mateix, a la plaça de Poppi, on la organització prepararà una botifarrada. El preu del sopar és de 5€ i inclou el pa amb tomàquet, la botifarra, i una beguda.

Menacho ha explicat que dins els actes previstos al festival hi haurà també la cursa en roba interior que ja van fer l’any passat, amb la col·laboració dels Diablesfolls.

Precisament aquesta entitat palafollenca, la colla de diables, serà l’encarregada de donar el tret de sortida al festival, amb una tabalada que tindrà el seu inici al Fòrum Palatiolo i conduirà al públic cap a la plaça de Poppi, on acte seguit, començaran els concerts.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics