Una delegació de veïns d’Ax Les Thermes arribarà dissabte a PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest cap de setmana arribarà a PLF la comissió de 54 veïns i veïnes del poble agermanat d’Ax-les-Thermes, en la tradicional trobada d’intercanvi que se celebra anualment entre els dos municipis. El mateix dissabte han organitzat una excursió per diversos indrets de Catalunya, amb una parada a Figueres, on visitaran el Museu Dalí.

El membre de la comissió d’agermanaments, Jesús Machín, ha explicat que a la tarda han organitzat unes jornades esportives encarades a la vintena d’adolescents que ens visitaran. Aquestes jornades, amb partits de bàsquet i futbol sala, es faran al Palauet, dissabte a partir de 2/4 de 5.

Machín ha recordat que els veïns d’Ax aprofiten l’arribada del bon temps per conèixer Palafolls i també diversos indrets de Catalunya.

Al vespre l’ajuntament té previst un acte d’homenatge pòstum a Henrie Mercie, qui va ser regidor de l’ajuntament del poble francès i impulsor del seu agermanament amb Palafolls. Mercie, qui ja va ser nomenat ciutadà d’honor de PLF al ple del mes de maig, va morir a principis d’any.

També hi haurà el tradicional sopar d’agermanament, a partir de les 9 del vespre a la gespa. El sopar, que està organitzat amb la col·laboració del Casal d’Avis, té un preu de 8€ per als jubilats i de 10€ per la resta de persones. Els tiquets es poden comprar al mateix casal fins divendres, tot i que l’organització en reserva uns quants per qui s’hi vulgui apuntar a última hora.

Com a novetat respecte altres anys, en aquesta ocasió els agermanats s’instal·laran en un hotel de Blanes, en comptes de fer-ho a cases particulars del nostre municipi, com s’havia fet fins ara. La tornada serà diumenge a la tarda, després de fer una ruta per la costa maresmenca, o per PLF, en funció de la meteorologia.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics