Comença el Pla d’informació i vigilància contra incendis forestals

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La campanya d’aquest any durarà fins a l’1 de setembre i a la comarca del Maresme comptarà amb un equip de 37 persones contractades per aquest dispositiu, que atendran nou rutes mòbils i sis punts de guaita fixos. El centre de control del Maresme està situat al Parc de Bombers de Mataró. Els punts de guaita de l’entorn de l’Alt Maresme estan situats a Tordera (Turó Gros del Miralles),  Sant Celoni (Turó Gros del Montnegre) i Arenys de Munt (Turó del Fangar), dins el Parc del Montnegre i el Corredor. Dues de les rutes mòbils a la zona de vigilància del Maresme són la U‐54, al terme de Tordera i la U‐55, que comprèn els municipis de Malgrat de Mar, Santa Susanna, Palafolls, Pineda de Mar i Calella.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics