Dissabte serà dia de Volei Platja a Calella

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dissabte es fa a Calella la vuitena Trobada Mixt mini Volei Platja, organitzada per l’Associació Volei Platja Calella, amb el suport de l’ATC i l’Ajuntament. A dia d’avui hi ha 24 equips inscrits, d’entre 4 i 6 infants cada grup. Es tracta d’una competició adreçada a nens i nenes de 5è i 6è de primària i 1r i 2n de secundària de les escoles de Calella. És una trobada no competitiva amb l’objectiu de que tastin aquest esport, inclosa dins la Festa de l’Esport 2015. És una activitat tancada, organitzada amb la col·laboració de mestres i professors, que coordinen els equips. N’hi pot haver un màxim de 36, que van alternant-se en sis pistes, segons la seva edat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics