Reforcen el servei de trens al Maresme aquest estiu

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Territori i Sostenibilitat amplia aquest estiu l’oferta dels serveis de les línies RG1 i R1 de Rodalies de Catalunya amb l’objectiu d’atendre el previsible augment de la demanda durant el període vacacional. D’aquesta manera, a partir d’aquest dissabte, dia 13, i de dilluns, dia 15, les línies aquestes línies es reforcen.

Així, a partir d’aquest dissabte i fins al 13 de setembre la línia RG1, la que uniex Mataró amb Portbou passant  per Girona sense fer transbord a Maçanet, amplia el seu servei amb 6 noves freqüències, 3 per sentit, i  durant tots els caps de setmana i festius. D’aquesta manera, es millora el servei de Rodalies de Girona els caps de setmana de l’estiu connectant  el Maresme amb les comarques gironines.

A més, a la línia del Maresme, la R1, entre el 15 de juny i el 18 de setembre, es reforça el número de freqüències de dilluns a divendres. Unes millores que no arribaran al tram final de la línia, ja que es reforçaran  amb l’ampliació del recorregut de 3 trens que fins ara sortien d’Arenys i que ara ho faran des de Calella. Igualment 3 trens que acabaven recorregut a Arenys, passaran a fer-ho a Calella, deixant fora d’aquesta ampliació municipis com Sta Susanna, Pineda, Malgrat i la Costa Brava Sud.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics