URGENT

Demà es constituirà el nou Ajuntament de PLF

Compartiu aquesta història
Inici d'una nova etapa a l’ajuntament de PLF

Passades gairebé tres setmanes de les eleccions municipals, demà es dona el tret de sortida al nou mandat municipal, que com hem anunciat aquests dies, estarà liderat de nou pel PSC de Valentí Agustí i ICV-EUiA, com ja ha passat en aquesta darrera etapa.

A les 12 del migdia i en directe per Ràdio Palafolls, s’encetarà el nou mandat 2015-2019, i servirà per triar l’alcalde del nostre municipi pels propers 4 anys.CARTIPÀS

Aquest càrrec el tornarà a ostentar Valentí Agustí, que presumiblement rebrà els vots dels regidors que conformen el seu grup municipal, que és el més nombrós, i també el del seu soci ecosocialista Juan Andrés Osorio.

El PSC tindrà 6 representants al consistori, els mateixos que en l’últim mandat, però canvien 3  de les cares que hi havia fins ara. Així Rafael Cubarsí, Rosa Garcia i Montse Rovira demà s’estrenaran com a regidors al costat d’Agustí, Dolors Agüera i Josep Rueda, que repeteixen. No hi seran Ester Torrent, Antònia Petit i Josep Ribas.

La segona força al consistori serà ERC, després d’aconseguir doblar la seva representació, passant de 2 a 4. Repetiran Francesc Alemany i Susanna Pla i entren de nou Jordi Villaret i Judit Caimel.

Cau de la 2a a la 3a força política el PP. En les passades eleccions els populars van perdre 1 representant i per tant només tindran a Óscar Bermán com a representant.

També amb 1 regidor hi ha ICV-EUiA, que repeteix amb Juan Andrés Osorio al capdavant de la llista.

El 13è regidor al consistori serà Martí Victòria de Ciutadans. Tant ell com el partit, s’estrenen demà al plenari municipal, ja que mai abans havien tingut representació a PLF.

Qui no tindrà cap cadira a partir d’ara a l’Ajuntament és CiU, després que els nacionalistes perdessin els 2 regidors que mantenien en l’últim mandat.

Un cop investit alcalde, Valentí Agustí farà el decret de delegació de responsabilitats als regidors de govern, 7 en total, i tot i que ja es coneix el destí d’algunes carteres, encara no es coneix com es configurarà la totalitat del cartipàs municipal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics