L’Amateur perd contra el Folgueroles i queda fora de la Copa de Catalunya

Dissabte a la tarda, el PLF jugava el segon partit de la 4a fase de la Copa de Catalunya Amateur contra el Folgueroles. Al minut 17, el PLF s’avançava al marcador amb un gol  de Marc Sánchez, que obria camí cap als 4ts de final. Amb aquest resultat s’acabava la 1a part. A la represa els d’Osona van capgirar el marcador amb dos gols de Verdaguer; el primer al minut 58 i un segon i definitiu al 75.

Al final 2 a 1 i el PLF eliminat d’aquesta competició a les portes dels quarts de final.

Amb aquesta eliminació, l’amateur acaba la temporada, de les més profitoses dels últims anys, després de l’ascens a la 2a catalana.

Després de les vacances l’equip començarà a treballar pel nou repte; mantenir-se  i fer un bon paper a la nova categoria.