URGENT

Els partits es comprometen a treballar per millorar la situació de PLF

Compartiu aquesta història

Durant el ple de constitució del nou consistori els 5 partits polítics que tenen representació es van mostrar col·laboratius a l’hora de trobar solucions als problemes que afecten el nostre municipi.

Martí Victòria, de C’s, va assegurar que oferirà una oposició constructiva i va allargar la mà per col.laborar amb el govern municipal.

El PP c va recordar que hi ha molta feina en endavant per millorar PLF. Óscar Bermán, que va perdre vots i un representant al consistori, va assegurar que el seu partit no ho ha fet bé a Espanya i a Catalunya. Només al Maresme, els populars han perdut la meitat de regidors.

El nou cap de l’oposició, Francesc Alemany, va recordar que a nivell de país serà un mandat especial i que caldrà portar el debat sobiranista al consistori i que a nivell local s’esforçaran per fer veure que hi ha una altra manera de fer. Tot i això aposten per una oposició lleial i sense complexes.

Per la seva banda el soci de gobvern del PSC, Iniciativa afirma que les urnes van donar suport a una reedició del pacte d’esquerres i progressistes. Juamn Andrés Osorio, que va pujar de vots el passat dia 24, recorda que van trencar esquemes.

El nou alcalde de PLF, Valentí Agustí, va entrar en matèria i va assegurar que apostaran per una major transparència i participació ciutadana i va recordar l’experiència de mandats anteriors del senat del poble. Tot i que va ser una iniciativa fallida, el govern es proposa rescatar la idea i promoure la participació. Hi ha altres intervencions més tècniques com la millora de carrers, però l’alcalde també es va comprometre a recollir totes les propostes coincidents entre totes les forces polítiques.

En una posterior entrevista a RP, l’alcalde va desvetllar alguna de les responsabilitats que funcionaran a partir d’ara. En concret va donar a conèixer que Rafael Cubarsí serà el nou regidor de governació i de relacions amb les urbanitzacions i que Rosa Garcia, que a l’igual que Cubarsí s’estrenen al consistori,  serà la nova responsable d’ensenyament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics