Els partits es comprometen a treballar per millorar la situació de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant el ple de constitució del nou consistori els 5 partits polítics que tenen representació es van mostrar col·laboratius a l’hora de trobar solucions als problemes que afecten el nostre municipi.

Martí Victòria, de C’s, va assegurar que oferirà una oposició constructiva i va allargar la mà per col.laborar amb el govern municipal.

El PP c va recordar que hi ha molta feina en endavant per millorar PLF. Óscar Bermán, que va perdre vots i un representant al consistori, va assegurar que el seu partit no ho ha fet bé a Espanya i a Catalunya. Només al Maresme, els populars han perdut la meitat de regidors.

El nou cap de l’oposició, Francesc Alemany, va recordar que a nivell de país serà un mandat especial i que caldrà portar el debat sobiranista al consistori i que a nivell local s’esforçaran per fer veure que hi ha una altra manera de fer. Tot i això aposten per una oposició lleial i sense complexes.

Per la seva banda el soci de gobvern del PSC, Iniciativa afirma que les urnes van donar suport a una reedició del pacte d’esquerres i progressistes. Juamn Andrés Osorio, que va pujar de vots el passat dia 24, recorda que van trencar esquemes.

El nou alcalde de PLF, Valentí Agustí, va entrar en matèria i va assegurar que apostaran per una major transparència i participació ciutadana i va recordar l’experiència de mandats anteriors del senat del poble. Tot i que va ser una iniciativa fallida, el govern es proposa rescatar la idea i promoure la participació. Hi ha altres intervencions més tècniques com la millora de carrers, però l’alcalde també es va comprometre a recollir totes les propostes coincidents entre totes les forces polítiques.

En una posterior entrevista a RP, l’alcalde va desvetllar alguna de les responsabilitats que funcionaran a partir d’ara. En concret va donar a conèixer que Rafael Cubarsí serà el nou regidor de governació i de relacions amb les urbanitzacions i que Rosa Garcia, que a l’igual que Cubarsí s’estrenen al consistori,  serà la nova responsable d’ensenyament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics