Tallat el trànsit a l’eix comercial de l’av. Pau Casals per unes obres

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Durant aproximadament dues setmanes s’estarà treballant per desdoblar el sistema de recollida d’aigües pluvials d’aquest carrer amb el de la riera de la Burgada. Segons explica l’Ajuntament es vol evitar que l’aigua de pluja és barregi amb les aigües brutes  que circulen pel clavegueram. Aquest desdoblament de la xarxa, que ja s’ha fet en d’altres punts del nostre municipi, comportarà  el tall de circulació en un dels punts més comercials de la nostra vila.

El tall començarà a la cruïlla entre el C/ de Baix amb el C/Pompeu Fabra, i resseguirà l’avinguda Pau Casals fins la confluència amb l’Avinguda de la Burgada, afectant a tota la zona comercial de l’Avinguda Pau casals.tall copia

Segons informa la Policia Local de Palafolls està previst que les obres s’allarguin com a màxim dues setmanes, ple que haurien d’estar enllestides a finals d’aques mes de juny, i s’hauria de reprendre la circulació habitual de vehicles al tombant de mes.

De tota manera el transit de vianants està garantit en aquesta zona del nostre municipi on s’hi concentren diversos supermercats, una fruiteria, la clínica veterinària, i altres negocis de venda directe al públic o serveis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics