Interior reforça la presència policial a les zones turístiques

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Davant l’inici de la temporada turística i l’arribada de milers de visitants a les zones eminentment turístiques, el govern ha anunciat que es desplegaran més Mossos dEsquadra a les comissaries de referència d’aquestes zones. Entre elles les de l’Alt Maresme.

Concretament, aquest reforç es veurà  en l’increment d’agents policials en 25 comissaries d’arreu de Catalunya, entre elles, la comissaria de Pineda de Mar, que és la de referència per a PLF.

En total, es reforcen 25 de les 89 unitats de seguretat ciutadana d’arreu de Catalunya. El reforç d’estiu forma part del Programa Operatiu Estacional (POE) Gregal 2015, que té com a objectiu la prevenció de la delinqüència associada a l’augment del turisme.

Per qüestions de seguretat, Interior no desvetlla en que consistirà aquest augment de la presència policial.

Encara en matèria policial, l’Ajuntament de Lloret ha mostrat la seva preocupació per la imminent reorganització interna a l’oficina dels Mossos d’Esquadra a Lloret. Una vintena d’agents, dedicats a tasques de seguretat ciutadana, seran traslladats a la comissaria de Blanes. El consistori tem que aquest canvi perjudiqui la destinació, en el sentit que hi hagi menys presència de Mossos a la ciutat, sobretot ara que ve l’estiu i s’esperen força visitants.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics