Ball de regidories: Així serà el cartipàs municipal pel proper mandat

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Segons pot avançar RP de fonts properes al govern, el nou mandat portarà un canvi substancial d’algunes regidories. En els dies previs a la constitució dels Ajuntament, els regidors entrants i sortints han estat fent el traspàs de carteres i per tant, ja s’ha pogut visualitzar alguna de les futures responsabilitats del nou govern municipal.

L’alcalde de PLF, Valentí Agustí assumirà també la responsabilitat de Salut Comunitària. L’altra part de salut, la pública, la continuarà assumint Josep Rueda, que manté urbanisme i obres del mandat anterior. Hi suma, però, la cartera de Noves tecnologies, que en el passat mandat regentava Josep Ribas, un dels regidors socialistes que no repeteix enguany.

Ribas, a més, ha estat sempre regidor d’hisenda, una responsabilitat que assumirà a partir d’ara Dolors Agüera, que també es perfila com a 1a tinent d’alcalde. Agüera tindrà també les carteres de Promoció Econòmica i de Serveis Socials, dues responsabilitats que ja tenia fins ara.

S’estrenen al consistori Rafael Cubarsí, que durà les responsabilitats de Governació, és a dir la policia local la mobilitat i el civisme, així com les carteres de transport i de relacions amb les urbanitzacions.

 

Així quedarà el cartipàs 15-19
Així quedarà el cartipàs 15-19

 

Montserrat Rovira s’encarregarà de Cultura, Festes i Esports, i Rosa Maria Garcia tindrà les carteres d’Ensenyament i Joventut, una cartera que canvia de mans, ja que abans era responsabilitat de Juan Andrés Osorio, d’Iniciativa.

Osorio tindrà la responsabilitat completa de Medi Ambient, Camins i Rieres i Pagesia així com la cartera de Serveis, que a banda d’aigua i llum municipal, també s’encarregarà d’una nova divisió destinada a lluitar contra la pobresa energètica.

El que encara no s’ha sabut és com quedaran les tinences d’alcaldia, però es dóna per fet que Dolors Agüera en serà la 1a.

El govern podria anunciar en breu aquestes responsabilitats a les que ha tingut accés aquesta emissora.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics