L’AMPA d’una escola de Pineda es mobilitza per mantenir un mòdul

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’AMPA de l’Escola Antoni Doltra ha convocat una assemblea aquest dimarts al vespre en què han anunciat que explicaran als assistents les accions reivindicatives que volen emprendre «per lluitar per l’escola, no perdre la qualitat de l’ensenyament, i no perdre cap espai». Ensenyament ha notificat a l’escola que retiren el mòdul de dues plantes del pati, on hi ha 12 aules. En aquestes aules hi ha les classes d’educació infantil, educació especial i les aules de reforç, entre d’altres. Segons han explicat a Ràdio Pineda, des de l’AMPA, volen evitar perdre espais i volen defensar l’escola Antoni Doltra, i pel que fa al mòdul, demanen que se n’instal.li un més petit. Per això han convocat pares i mares i veïns que vulguin donar suport a les seves reivindicacions a una assemblea oberta a tothom.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics