CCOO vol redefinir el seu paper amb Assemblees Obertes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El sindicat ha iniciat un procés, anomenat Assemblea Sindical Oberta, per recollir opinions que ajudin a definir el seu paper davant la nova realitat social que viu el país. Aquestes assembles s’aniran fent a molts punts del territori,. Una d’elles es farà aquest divendres a Pineda en la que estan convocades les poblacions de la zona nord del Maresme des d’Arenys de Mar fins a Tordera.

Segons el propi sindicat, es tracta d’un procés participatiu obert, de debat, d’aportacions i de conclusions que, hauria d’anar més enllà de la pròpia afiliació, és a dir que està obert a tothom, tant a afiliats com a persones que no tenen relació amb aquesta entitat ja que volen integrar l’opinió dels treballadors sobre el sindicalisme en general.

CCOO de Catalunya celebra enguany el seu  50è  aniversari i coincidint amb aquesta data, volen redefinir les propostes i les formes de lluita i d’organització dels treballadors.

Segons expliquen des de CCOO es vol que el sindicat continuï sent útil per construir un futur de drets i igualtat.
L’Assemblea Sindical Oberta de l’Alt Maresme serà divendres a Can Comas de Pineda a partir de les 7 de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics