El Fisures de PLF busca voluntaris

La organització de grans esdeveniments culturals sempre requereix una gran quantitat de personal al darrere que duen a terme les feines logístiques prèvies, però també cal un gran equip que ajudi a coordinar el dia en qüestió. És per això que l’ajuntament de Palafolls està buscant persones a qui els agradi el món de l’espectacle i tot el que el rodeja, i que, a més a més, vulguin col·laborar en l’organització del festival d’art multidisciplinar Fisures, que es farà al nostre municipi el proper 27 de juny.

En un sol dia diversos espais de PLF acolliran una 12a d’espectacles diferents, de teatre, dansa, música, entre altres, i tots ells tenen unes necessitats tècniques que s’han de cobrir. Per aquest motiu fa falta configurar un equip de persones que pugui treballar conjuntament amb la resta de tècnics, que estaran  treballant perquè el certamen sigui un èxit.

Els treballs que hauran de fer aquest cos de voluntaris són acompanyar als artistes que participaran a la jornada cultural i donar suport logístic a l’organització. Tothom interessat en donar un cop de mà al certamen cal que s’adreci al MiD per apuntar-se a la iniciativa que l’any passat ja va ser un èxit, omplint d’art carrers i places del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics