La cantata del Petit Príncep centra la festa de fi de curs de l’escola de Música

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Per celebrar l’arribada de l’estiu i de les vacances i també, com a cloenda del curs escolar de l’escola municipal, aquest dimecres tindrà lloc la festa de fi de curs dels alumnes de llenguatge musical. El gruix d’alumnes, format per nens i nenes des de P4 fins a cicle mitjà, han preparat durant els últims mesos la Cantata del Petit Príncep, una obra musical narrada que conformen un total d’11 cançons, començant per la cançó del xai, i acabant per la cançó dels estels.

La directora de l’Aula de Música i Dansa de PLF, Sara Lozano, explica que els assajos s’han intensificat els últims dies, aprofitant en part que els escolars tenen les tardes lliures mentre fan jornada intensiva a l’escola, i així poden unificar els diferents grups que hi participaran.


La cantata comptarà també amb la participació d’una narradora, que anirà explicant la història del Petit Príncep, un conte poètic i filosòfic que narra la trobada entre un aviador i un nen, que amb les seves observacions fa que l’aviador es replantegi molts dels comportaments dels adults.  Els alumnes de l’escola de música i també els de dansa, que faran la cloenda el proper dissabte, estan molt emocionats amb les seves respectives festes de fi de curs, tal i com explica Sara Lozano.

La trobada de dimecres, on també hi  els nens i nenes que enguany s’han incorporat a la Banda de música, serà a la plaça del Fòrum Palatiolo i començarà a les 7 de la tarda.

Dissabte a partir de 2/4 de 6 serà el torn dels alumnes de l’escola de dansa, que mostraran les seves coreografies en les modalitats de clàssic, flamenc o dansa contemporània, entre altres.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics