Entreguen 114 banderes blaves a les costes catalanes

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

En aquesta edició s’han premiat 89 platges (el mateix número que l’any passat) i 25 ports esportius (un més que al 2014).  Entres les més properes que han rebut el distintiu, les platges Centre i l’Astillero de Malgrat de Mar; Garbí de Calella, Central de Sant Pol; Central de Canet de Mar La Mar Menuda i Gran de Tossa de Mar; Central, Fenals, Sa Boadella, Canyelles i Santa Cristina de Lloret de Mar; Sant Francesc, Central i s’Abanell de Blanes. També oneja al Port del Club de Vela Blanes. Blanes, “per trencament de les barreres arquitectòniques”, ha rebut una distinció temàtica. La Casa del Mar de Lloret de Mar ha rebut un distintiu blau.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics