CiU i SOM Tordera presenten demà el pacte de govern

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El projecte de futur d’aquestes dues formacions polítiques porta per nom “Tordera: feina, participació i procés” i vol ser un reflex de les polítiques que, diuen, s’emprendran en els propers 4 anys. Amb aquest pacte, els dos regidors de SOM (ICV i Podem) entren a formar part del govern municipal, i sumats,als 7 representants de CiU, s’arriba a la majoria absoluta. Aquest pacte ha decebut al PSC, que no enten els motius de SOM i ERC assegura que no acabaran el mandat junts. L’acte de presentació es farà divendres a les 11 del matí, davant l’ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics