PLF estrena Shopping Night aquest dissabte amb premis, ofertes i promocions

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Palafolls, l’ACEP, té a punt una nova iniciativa per dinamitzar el sector comercial palafollenc. En aquest cas, es tracta d’una Shopping Night, un format amb molt d’èxit en alguns dels municipis propers, com Blanes, Lloret o Tordera, on ja se n’han fet algunes edicions.

Aquest dissabte, amb la fira d’oracles i el concert d’Hotel Cochambre de fons,  la iniciativa arriba a les botigues de PLF que per primer cop obriran pels seus clients en un horari poc habitual, de 8 del vespre a 11 de la nit, i amb diferents ofertes i promocions dels seus productes durant aquesta jornada. Així hi podrem trobar descomptes, regals, promocions de 2×1, entre altres. Com explica el president de l’ACEP, Francesc Tresserres, les ofertes estaran degudament anunciades a les portes dels establiments comercials que participen de la Shopping Night

A banda de gaudir d’aquestes promocions, amb cadascuna de les compres fetes durant aquest període, es participarà en un sorteig de fins a 8 regals. El sorteig, es farà a 2/4 de 12 de la nit a la plaça Fòrum Palatiolo. Entre aquest premis, entrades per al parc aquàtic Marineland, abonaments per a la piscina municipal, nits d’hotel i vals de descompte per gastar a les botigues de l’ACEP.

L’organització avisa que els premis només es donaran de forma presencial, així que cal conservar la butlleta, i si el premiat no és present en el moment del sorteig, se’n traurà una altra.

Segons informa l’organització, la proposta no només és oberta als comerços associats, sinó que també s’hi poden adherir la resta d’establiments comercials. Caldrà, això sí, que ho notifiquin a l’ACEP.

La Shopping Night palafollenca coincidirà en el temps amb la fira màgica Nit d’Oracles, que omplirà de parades el carrer i la plaça Major, i amb el concert de celebració del 10è aniversari de RP amb Hotel Cochambre, que es farà a la Plaça de Poppi, a partir de 2/4 d11 de la nit.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics