Comencen les inspeccions a les platges del Maresme

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’Agència Catalana de l’Aigua ha presentat el pla de vigilància i control de les aigües de bany a les platges de Catalunya per aquest estiu. Aquest pla es farà fins el proper 24 de setembre. Durant 16 setmanes es faran 8 controls analítics a cadascuna de les zones de bany del litoral, segons la normativa vigent. Enguany s’analitzarà la qualitat de l’aigua a un total de 250 zones de bany de les platges de Catalunya. El pla vetllarà per la salubritat de l’aigua de bany i també farà un seguiment de possibles punts d’abocament i d’eventuals proliferacions de fitoplàncton, la majoria de les quals acostumen a ser innòcues per als banyistes. Durant l’estiu de 2014, un 91% de les platges catalanes va obtenir, de mitjana, una qualitat excel·lent, proporció que es manté similar als dels darrers anys, tot i que l’estiu passat va ser molt plujós i això va rebaixar aquesta proporció.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics