URGENT

RP celebra demà el seu aniversari amb Hotel Cochambre

Compartiu aquesta història

Demà PLF viu una jornada carregada d’activitats que dinamitzaran el centre de la nostre població. D’entrada la 3a edició de la Fira d’Oracles al carrer i plaça major, la 1a Shopping Night, un festival de dansa del ventre i per tancar la jornada hi haurà el concert d’aniversari de RP.

A quarts d’11 la coneguda formació Hotel Cochambre pujarà a l’escenari de la plaça de Poppi on oferiran més de 2 hores de versions de música de tots els estils, idiomes i èpoques.

cochambreeee 2

Amb una extensa i diversa selecció d’èxits, aquesta emissora vol celebrar els seus primers 10 anys als estudis del Forroll, que es van estrenar el juny del 2005. Des de llavors ofereix una programació regular combinant programes informatius locals i musicals.

La nova emissora recull l’essència i el nom  de la primera ràdio municipal nascuda justament fa 30 anys i que va anar subsistint fins l’any 98, quan va tancar per manca de suports i per problemes interns. D’aquesta manera la celebració de demà vol també recordar i celebrar els 30 anys totals de ràdio al nostre poble.

El concert d’Hotel Cochambre serà gratuït a la plaça de Poppi i hi haurà servei de bar a la mateixa plaça.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics