Un dona mor ofegada  a la cala de Sa Boadella de Lloret

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La víctima, de 48 anys, ha mort aquest dissabte al migdia a la platja de Sa Boadella de Lloret mentre s’estava banyant prop de les roques quan ha tingut problemes per sortir de l’aigua.

Un altra banyista que ho ha vist, va alertar al telèfon d’emergències i al mateix socorrista de la platja que ha aconseguit treure la dona de l’aigua. Tot i les maniobres de reanimació i la intervenció posterior dels equips d’emergències del SEM, no es va poder fer res per salvar-li la vida. A banda de les 2 ambulàncies també hi van participar una patrulla dels Mossos, efectius de Protecció Civil i de la Policia Local de Lloret.

Justament fonts de Protecció Civil i dels Mossos han explicat que la víctima, de nacionalitat espanyola, s’estava banyant prop de les roques de la cala Sa Boadella quan ha tingut problemes dins de l’aigua, pels volts d’un quart d’1 del migdia.

En el moment dels fets a la cala Sa Boadella de Lloret de Mar hi onejava la bandera verda i ara s’estudia que va passar per que la dona no podés sortir de l’aigua pel seu propi peu. L’autòpsia ajudarà a determinar les causes de la mort.

Dues hores més tard d’aquests fets un home resultava ferit molt greu després d’estar a punt d’ofegar-se quan es banyava en una platja de Montgat.

la víctima ha estat evacuada en un helicòpter del SEM fins a l’Hospital Can Ruti.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics