Prop d’un miler de persones celebren l’aniversari de Ràdio Palafolls amb Hotel Cochambre

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Dissabte va ser un dia de múltiples activitats a PLF. Fires, actuacions, sortejos, exhibicions i final de curs de dansa i música. Totes, però, van acabar amb el gran concert d’Hotel Cochambre, la consolidada formació catalana fa anys que es dediquen a voltar arreu presentant una actuació basada en versions d’èxits de totes les èpoques i estils que van fer les delícies dels prop d’un miler de persones que van assistir al concert, en el seu punt àlgid.

Dalt l’escenari la formació va demostrar estar en forma oferint prop de 3 hores de concert ininterromput amb gran varietat de cançons, totes elles amb gran vitalitat i energia, que van fer vibrar al nombrós públic que va ser a la plaça de Poppi. Un públic, a més, vingut des de diferents municipis veíns, ja que la fama de la formació va fer efecte crida en poblacions properes.

Des de l’Empordà dels Sopa de Cabra, fins el Cuentame de Formula V, passant per Reggeton o clàssics del rock en anglès, van ferf salatr a un públic entregat als Hotel Cochambre.

El concert, que va durar fins les 3 de la matinada, ha estat el tret de sortida dels actes de celebració del 10e aniversari d’aquesta emissora que s’aniran allargant fins la tardor amb diferents sortejos o activitats públiques, com la 3a edició de la cursa de Ràdio Palafolls, prevista pel setembre i que variarà en motiu del 10è aniversari.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics