URGENT

El Parlament dóna suport per eliminar el peatge de l’autopista del Maresme

Compartiu aquesta història

Tots els grups amb representació al Parlament de Catalunya han donat suport a la Declaració del Maresme 2015 impulsada per la coordinadora Preservem el Maresme i desenes d’entitats de  la societat civil i partits polítics de la nostra comarca. Aquesta declaració demana la conversió de l’autopista del Maresme en una via lliure de peatges i que esdevingui una carretera comarcal per unir els municipis de la comarca.

El suport del Parlament és per instar al govern català a complir els acords subscrits a la Declaració i per buscar els mecanismes i acords necessaris per fer gratuïta la via ja el proper any.

La Declaracio del Maresme també proposa que la carretera N2 es reconverteixi en un passeig urbà que connecti les poblacions costaneres dela nostra comarca i que perdi la categoria de carretera

Són velles reivindicacions del territori que busquen millorar la mobilitat al Maresme i eliminar les barreres de l’autopista del Maresme, la més antiga de tot l’Estat i que té concessió establerta fins el 2021.

 

Foto de portada: ACN

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics