Pai Matas renova com entrenador de l’Amateur per la temporada vinent

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Després d’unes setmanes de silenci, l’entrenador que ha conduït l’Amateur de Palafolls a la categoria de Segona Catalana en només quatre anys, Pai Matas, ha anunciat que seguirà entrenant els seus jugadors la propera temporada.

Matas ho va anunciar ahir mateix al darrer programa de l’En Joc, el programa d’esports local de Ràdio Palafolls. Segons va explicar, li ha costat molt prendre la decisió, perquè, tot i la satisfacció de la feina feta fins a dia d’avui, no estava segur de voler assumir de nou la responsabilitat que suposa capitanejar el cos tècnic de l’equip palafollenc.

Al programa d’ahir també es va repassar les darreres temporades de l’Amateur, començant per la temporada 2013-2014, primer any que jugaven a Tercera, i quan, de fet, van ser molt a prop de l’ascens aconseguit aquest any. Segons Matas, el bon inici de temporada els va superar en trobar-se primers, i mica en mica l’eufòria es va anar desinflant.

Aquesta temporada sí que ha estat la del desitjat ascens. Després d’aquell final agredolç, l’Amateur es va posar les piles per formar un equip més gran, i més preparat. Amb la voluntat de recuperar palafollencs que aleshores jugaven fora, es va crear un equip amb força i compromís. Factors que han estat la clau de l’èxit en aquesta temporada.

Aquest any l’Amateur ha encadenat una ratxa de 13 partits seguits, i amb cada victòria, la confiança anava in crescendo. La segona volta va ser més complicada, després d’encaixar un parell de derrotes seguides, i sempre amb la pressió d’equips com el Blanes i el Tossa, que anaven perseguint els palafollencs.

L’ascens es va fer esperar, i no va ser fins el penúltim partit, contra el Tossa, quan un empat a 2 va donar un ascens matemàtic a 2a catalana.

Matas va fer esment a l’afició palafollenca, que enguany ha estat també al costat dels jugadors, cosa que els va ajudar molt en els moments més difícils de la temporada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics