Es dónen a conèixer els grups que tocaran a l’Alterfesta de PLF

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La festa major del nostre municipi oferirà enguany fins a tres nits de música i concerts per ballar fins que el cos digui prou.

Un grup local, encara per confirmar, serà l’encarregat d’obrir les barraques palafollencs el proper 10 de setembre, i a continuació també tocaran el conjunt Germà Negre, grup destacat per les seves adaptacions de cançons tradicionals i populars amb un aire ben fresc. Per als amants dels clàssics catalans, temes de Quico Pi de la Serra, Ovidi Montllor i Al Tall, i per als més actuals, adaptacions de Quimi Portet i Dijous Paella. La nit seguirà de la mà dels Buhos, en el concert que serà una de les últimes oportunitats per veure’ls en concert després d’una gira que els  haurà portat arreu de la geografia catalana.

La segona nit de festa major, seguint amb el model de la primera, obriran l’escenari de la plaça de Poppi un altre grup local, i completaran el cartell el grup Los Chikos del Maíz, un grup de rap del País Valencià format pels MC’s Nega i Toni, i el DJ Bokah. El grup és considerat el referent més destacat del hip-hop polític en castellà.  Las lletres de les seues cançons tracten temes com el terrorisme, la política, la cultura, la monarquia, la situació laboral o l’escena hip-hop.

El dissabte 12 de setembre, per posar punt i final a la festa, hi ha preparada una nit temàtica dedicada a la música dels anys 80.

Les barraques de PLF tornaran a ocupar la plaça de Poppi i les entitats locals seran qui muntaran les barres, en una activitat que els ajuda a aconseguir diners per finançar la seva tasca cultural o esportiva durant l’any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics