PLF celebra el St Joan amb dues revetlles al carrer

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La primera gran celebració és la que està organitzada pel casal d’avis de PLF, que com ja és tradicional té a punt la seva revetlla de St Joan, que si el temps ho permet es farà a la gespa, però que en cas contrari es faria dins el local.

La celebració començarà amb un sopar a un preu de 15€ que inclou mig pollastre amb patates o plat combinat, amb beguda, coca i cava. La vetllada acabarà amb la música en directa de Chema, un clàssic de les celebracions del avis de PLF.

L’altra revetlla de St Joan al nostre poble es farà a Mas Carbó. En aquesta urbanització es donarà la benvinguda a l’estiu amb una revetlla amb música en directe amb DJ More en una celebració que començarà a les 9 del vespre i que és oberta a tothom. Aquesta revetlla l’organitza el local social de Mas Carbó.

La nit de St Joan es viu intensament també a les poblacions veïnes. Malgrat torna a celebrar la revetlla amb una gran festa a l’aire lliure. El GEM tornarà a plantejar una festa arran de mar, amb taules per poder sopar, una gran foguera i música en directe.

El grup Raska encetarà la nit, cap a 2/4 de 12 de la nit, amb el seu repertori basat en diversos estils, com ska, reggae, salsa, entre altres. Cap a la 1 de la matinada està previst que surtin a escena els components d’Hora del Joglar, un altre dels grups emergents que combina música balcànica, swing i rumba. Tot plegat, aquest dimarts a la plaça de Xesco Boix de la població veïna.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics