Can Xaubet de Pineda s’adhereix al programa Nedar és vida

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Es tracta d’un programa de la Real Federación Española de Natación, i Pineda és la primera població de Catalunya que l’instaura. Es posarà en marxa al juliol i estarà plenament en funcionament la temporada vinent (2015-2016)  en la programació anual del complex. L’objectiu del programa  és homogeneïtzar el nivell de l’ensenyament de la natació a l’Estat, des de les primeres edats fins que un nen o nena pugui estar preparat per entrar a formar part d’un club o competició. Alhora, Nedar és vida, transmet valors humans com són el respecte pel medi ambient i els hàbits saludables.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics