Joan Dausà serà l’encarregat d’obrir el NEC 2015 al Far de Calella

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

A partir de demà i fins finals d’agost, cada divendres a la nit, Calella té programat un espectacle. En total són 14 actuacions repartides en deu nits d’estiu per passar-les a la fresca, tot gaudint de la cultura. Les actuacions es duran a terme en els llocs més emblemàtics de Calella com són: el Far, el pati del Museu Arxiu, el pati de la Biblioteca, Espai Mercat, pati Escola Pia o la Platja Gran. La primera actuació programada dins el NEC 2015 és la de Joan Dausà que presenta el seu últim disc On seràs demà? Amb el qual ja actuat en espais i festivals tan remarcables com el Canet Rock, Strenes, Sons del Món, Guitar Festival, Cruïlla i amb Antonio Díaz dins el Festival del Mil·lenni en el Gran Teatre del Liceu.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics