La palafollenca Anna Rovira competirà a l’Ironman de Niça aquest diumenge

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La triatleta viatja aquest cap de setmana a la ciutat francesa de Niça per disputar-hi la seva gran competició de la temporada: l’Ironman.

Es tracta d’un dels certàmens més durs per als esportistes que practiquen la modalitat esportiva de la triatló, ja que la prova consisteix en gairebé 4 km de natació, 180 km en bicicleta, i per acabar, una marató, es a dir, 42 km de cursa a peu.

L’Ironman francès és un dels més antics del continent europeu, i ha estat, des dels seus inicis, seu de grans proeses esportives. Per Rovira serà la primera gran competició de la temporada, després de participar el passat mes de maig a l’Ironman 70.3 de Calella, on va aconseguir una meritòria novena posició en la categoria femenina, i a la triatló de Bilbao, on va situar-se  el quart lloc.

L’esportista palafollenca, que competeix amb el Club de Triatló de Calella, es proposa ara superar a França la seva millor marca en les competicions d’aquestes característiques, però la temporada de triatlons, de fet, no ha fet més que començar. Les properes cites esportives seran la triatló de Vitòria, i encara quedarà pendent l’Ironman Barcelona, que en aquest cas, surt de Calella, i està previst per a principis del mes d’octubre.

A principis d’any, Ana Rovira va proclamar-se subcampiona d’Espanya en la modalitat de duatló, en la que va ser una de les primeres cites importants de la temporada, que es va celebrar a Alacant.

Aquest campionat d’Espanya va ser la primera prova important que disputava la palafollenca un cop superada una lesió que es va fer al desembre i que  va mantenir-la un mes allunyada de les curses.

 

Foto de portada: RTV Calella

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics