URGENT

El president comarcal del PP descarta el relleu proposat per Bermán

Compartiu aquesta història

El regidor palafollenc i cap de llista del partit popular al nostre municipi, Óscar Bermán, ha aixecat la bandera de l’autocrítica per la regeneració del partit, després dels mals resultats obtinguts de forma generalitzada a les darreres eleccions municipals. Ho va fer públicament en un programa de 13tv, que s’emet a nivell nacional, i a través de missatges al seu Facebook, on constata que calen nous líders.

Diego Sánchez, president del Partit Popular a la comarca del Maresme, ha explicat que entén perfectament la postura de Bermán, i assegura que és un estat d’ànim compartit per molta gent, dins i fora del partit, però ha descartat rotundament la opció de forçar aquest relleu.

Sánchez és partidari d’esperar  a que se celebrin els diferents congressos on s’ha d’escollir els representants, i on, assegura, la militància té veu i vot. També ha considerat que no hi ha un malestar generalitzat a les seccions locals del Partit Popular, però sí una tristor perquè han estat aquestes les qui han patit a les urnes, com a conseqüència de les polítiques empreses pel govern central. Ha dit que, tot i ser necessàries, no han sabut explicar-les, i això els ha perjudicat.

De fet, Sánchez recorda que el seu partit ha estat “clar guanyador” de les passades eleccions, tot i que pugui semblar que no és així. El president comarcal està convençut que la corrupció i la consulta popular del 9-N, han penalitzat el partit, i creu que els votants fidels no han anat a votar i els que abans votaven el PP, ara s’han passat a Ciutadans, tot i criticar la manca de projecte, programa electoral i full de ruta del partit d’Albert Rivera.

 

Foto de portada: PP Pineda de Mar

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics