Foment començarà el mes que ve els nous enllaços a la N-II a l’alçada de Tordera

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ho ha anunciat la ministra de Foment, Ana Pastor, aquest mateix dimecres a la sessió del Congrés dels Diputats. Segons la ministra, el mes de juliol començaran els treballs per la construcció dels nous dos enllaços de la carretera Nacional-II a l’alçada de Tordera. Unes obtres que van ser adjudicades el passat mes de març i que tindran un cost final de 5,1 milions d’€ i un termini d’execució de gairebé dos anys. En un principi, el ministeri tenia prevista una despesa de 7 milions, que al final, ha quedat en aquesta xifra més baixa.

Pastor ha respost d’aquesta manera a les acusacions del diputat a Madrid per CDC Carles Páramo, que ha lamentat, durant la seva intervenció, la lentitud “exasperant” amb què s’estan realitzant els desdoblaments d’aquesta carretera a les comarques gironines.

Pàramo ha acusat Pastor de “gesticular molt” amb l’aposta per l’N-II al mateix temps que prioritzava altres obres com l’autovia de la Plata i li ha recordat que els trams Sils-Maçanet i Medinyà-Orriols, de 2,7 i 3 quilòmetres respectivament, s’han licitat amb un termini d’execució de 30 mesos.

La ministra ha precisat que entre Maçanet de la Selva i Girona tots els trams de l’N-II es troben actualment en servei o en execució i que en el tram Medinyà-Orriols, una de les obres prioritàries, ja han començat les reformes. A més, ha destacat que l’estat espanyol ha invertit 910 milions d’euros a les comarques gironines en la present legislatura, dels que 180 s’han destinat a la xarxa de carreteres de la demarcació i 100 específicament a l’N-II.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics