Ensurt a PLF per un petit incendi provocat per un petard

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot i que el dia en què es tiren més petards acostuma a ser la revetlla de Sant Joan, el 23 de juny, en els dies que segueixen aquesta festivitat i fins la celebració de Sant Pere, avui, els nens i nenes, que ja tenen vacances, segueixen fent ús del material pirotècnic.

Alguns van a para a molt mal lloc, tal i com va passar ahir al vespre a Palafolls., on un petard va provocar un petit incendi al camí a la carretera B682, entre el camí de Can Baltasar i la Carretera de Blanes.

L’incendi es va declarar quan passaven 10 minuts de les 7 de la tarda, i tot i que els cossos d’emergències el van poder controlar de seguida, les flames van afectar un cotxe que es trobava per la zona, i la major preocupació dels qui eren allà era que el foc s’estava aproximant a un punt de gas, i es temia que pogués explotar. Afortunadament això no va passar, i van poder apagar de seguida el foc. Un cop apagat, els bombers van seguir remullant la zona afectada per evitar que pogués revifar, com va passar per Sant Joan a Blanes, en un incendi que va cremar 4000 metres quadrats.

Van treballar 2 dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, la Policia Local de Palafolls, Mossos d’Esquadra, Agents Rurals i Protecció Civil de Palafolls. i protecció civil de PLF.

Cap a les 8 del vespre la situació havia tornat a la normalitat, i també es va poder recuperar el pas a la carretera B682, que va quedar tallat al trànsit durant una estona.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics