300 nens i nenes han començat el Casal d’estiu a PLF aquesta setmana

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Aquest dimecres s’ha posat en marxa, amb l’arribada del mes de juliol, el servei de casal d’estiu que ofereix l’ajuntament de Palafolls. El total d’inscrits per aquest 2015 s’ha situat en 306, sumant els que hi participen durant el mes de juliol, i els que ho faran a partir de l’agost.

Segons explica la directora del casal, Isabel Anaya, els nens i nenes treballen en funció de tres centres d’interès diferents, en funció dels grups d’edat: els petits treballaran els oficis, els mitjans la música, i el més grans provaran diferents modalitats esportives.

Pel que fa a la planificació setmanal, cadascun dels grups visita durant un dia la piscina municipal, i la resta de dies combinen activitats, tallers i excursions relacionades amb el centre d’interès que estan tractant amb jocs relacionats amb el món del lleure. L’activitat que esperen amb més ganes és la visita al parc aquàtic que es troba situat a Palafolls.

Anaya explica que, com que el Casal té lloc a les instal·lacions de l’escola Mas Prats, intenten fer el màxim de sortides per evitar que els participants relacionin el casal amb el curs escolar, ja que són coses totalment diferents.

Des de P3 fins i a 3r de primària els nens estan distribuïts en dos grups diferents en el torn de matí, mentre que els dels cursos de 4t, 5è i 6è de primària,  només en tenen un, tot i que més nombrós.

El mes de juliol a la tarda hi van una vintena de nens, i a l’agost, un total de 140 aproximadament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics