El 4 de jazz s’acomiada aquest divendres amb el concert més internacional de la temporada

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El festival palafollenc especialitzat en música jazz arriba a la fi de la seva edició 2015 amb la formació Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra, una formació integrada per set persones vingudes des de diferents indrets del món i que estan units pels ritmes de la música balcànica.

Francesc ha explicat que després dels bons resultats obtinguts amb la coproducció d’un dels concerts amb la Sala barcelonina Jamboree, no descarten la possibilitat d’explotar aquesta via, que facilitaria les actuacions de grups de referència al nostre municipi.

La Barcelona GiPsy Klezmer Orchestra té una base de músics amb clarinets, contrabaix, acordió, guitarra percussió i la veu de Sandra Sangiao. Els artistes de la formació musical provenen de Sèrbia, Itàlia, Grècia, la Índia i també Espanya, i aquest vespre portaran el seu so particular que combina ingredients de la música klezmer, jazz i la música romaní, amb influències catalanes i d’Orient Mitjà. Tot plegat, donarà el tret de sortida aquesta mateixa nit, a les 10 al Teatre de Palafolls.

 

Les entrades per l’últim 4 de jazz d’aquest any es podran comprar una estona abans del concert, al preu de 10€.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics